Mijn filosofie

Wij trainen!
Het doel van trainen, laten we dat niet vergeten, is om beter te worden in iets. We willen een fysieke of mentale verbetering. Misschien wil je leniger, sterker of kalmer zijn of een mooi figuur, minder klachten of meer energie hebben.

We oefenen met
Inspanning en ontspanning
Enthousiasme en geduld
Kracht en kalmte
Stabiliteit en lenigheid
Volle aandacht en speelsheid
Totale lichaamstraining en herstel

Bij Vitalisee Yoga & Personal Training beschouwen we persoonlijke groei en goed bewegen als twee zijden van dezelfde munt. Beide vullen elkaar aan. Als je traint leer je om een kalme en scherpe focus te ontwikkelen en om daarbij ook steeds beter en effectiever te bewegen. We zien yoga- en fitnesstraining als een middel voor persoonlijke groei en trainen met een heel andere intentie dan dat de meeste sporters doen.

Vier het moment
Zelf train ik niet om te winnen maar voor een gezonde uitdaging voor lichaam en geest. Ik train om in het moment te zijn en het moment te vieren. Mijn ding is ook anderen met aandacht en geduld, op hun eigen niveau, te laten oefenen en ze iets te geven waardoor ze nu al krachtiger zijn en kunnen genieten.

Sta open, blijf leren en verbeter
Er is geen eindstreep in yoga en fitnesstraining. Het is een reis waarmee je je steeds verder kunt ontwikkelen. Als je denkt alles al te weten, verlies je het vermogen om te leren en te groeien. Wees dankbaar dat je kunt oefenen en houd oog voor de mooie, vaak simpele dingen in het dagelijkse leven.

Juiste actie
Ik geloof in de kracht van positiviteit. Is wat je doet, zegt en denkt opbouwend en vriendelijk? Helpt het bij jouw intenties? Zorg goed voor jezelf en wees goed voor anderen. Geef zelf het goede voorbeeld. Dus niet alleen maar zeggen, maar ook doen. Doe wat je kan en doe wat goed voelt.

Train voor totale balans
Als je er goed wilt uitzien en je goed wilt voelen, dan is dat geen geheim. Het is een balans van training, voeding en leefstijl. Het is aandacht hebben voor bewegen, voeding, slaap, zonneschijn, leren omgaan met stress en positief naar jezelf en naar vrienden en familie zijn.

‘Ruud is een personal coach die lichamelijke ongemakken analyseert en weet aan te pakken waardoor je nog sterker wordt. Kortom een personal coach met de kennis en vaardigheden van een fysiotherapeut!’  Mies